Külföld

„B*szd meg!” – kifütyülték Donald Trumpot, videón a megdöbbentő eset

rtl.hurtl.hu

2024. május 26. 11:43

Ritka, hogy az egykori amerikai elnök, Donald Trump aprólékosan megrendezett beszédei közben ilyesmi hangozzon el. Egy tiltakozó nőt ki is hajítottak a biztonságiak. Videón a megdöbbentő eset.

Kifütyülték Donald Trumpot a Libertariánus Párt országos konvencióján tartott szombati beszéde közben. Az esetről a Sky News is beszámolt. A libertariánusok nagyrészt kritikusak Donald Trumppal szemben, meghívása ezért megosztotta a híveiket. Maga Trump is elismerte a beszédében, hogy sohasem volt libertariánus.

Sokan kérdezik, hogy miért jöttem el ide. Tudjátok, ez egy érdekes kérdés, de nagyon jól fogunk szórakozni. Nos, az elmúlt évben 91 különböző ügyben vádolt meg a kormány. Szóval, ha eddig nem is voltam libertariánus, most már biztosan az vagyok

– adott magyarázatot Trump, aki később is hasonló stílusban szórakoztatta közönségét, akik közül nem mindenki volt elégedett a volt elnök beszédével. Többen ugyanis kifütyülték Trumpot, ami szokatlan, tekintve, hogy a rendezvényeit aprólékosan megtervezik, azok előre megrendezettek, hogy a felvételeken csak a hűséges rajongóit lehessen látni és hallani.

Trump azzal próbálta maga mellé állítani a libertariánus közönséget, hogy Joe Bident zsarnoknak és „az Egyesült Államok történetének legrosszabb elnökének” nevezte, de ehelyett olyan bekiabálások jöttek, hogy „ez te vagy.” Néhány bekiabálás a teljesség igénye nélkül:

  • „Zárjátok be!”
  • „Donald Trump fenyegetést jelent a demokráciára!”
  • „B*szd meg!”
  • „Volt négy éved te s*ggfej”

Egy nőt, aki egy magyarul egy „Nem akarunk önjelölt diktátorokat” feliratú transzparenst vitt magával kihajítottak a biztonsági őrök.

#Külföld#donald trump#libertariánus#beszéd#kifütyül#Videó#egyesült államok

Címlapról ajánljuk