Külföld

Trump nem húzott kotont – vallomást tett a pornós, akit lefizetett a volt elnök

rtl.hurtl.hu

2024. május 7. 20:50

Meghallgatták a Donald Trump ellen folyó New York-i büntetőper leginkább várt tanúját, Stormy Daniels pornószínésznőt, aki részletesen beszélt az alkalomról, amikor 2006-ban lefeküdt Donald Trumppal.

Kedden folytatódott a New York-i bíróságon Donald Trump büntetőpere, amit azért indítottak a volt elnök ellen, mert a 2016-os elnökválasztás kampányában Stormy Daniels pornószínésznő és Karen McDougal egykori Playboy-modell 130 ezer, illetve 150 ezer dollárt kaptak hallgatásukért. A megvesztegetés célja az volt, hogy a két nő ne beszéljen nagy nyilvánosság előtt arról, hogy a 2000-es években lefeküdtek Trumppal, mert ezzel rontanák Trump megválasztásának esélyeit.

Trump egyébként amikor Stormy Daniels-szel lefeküdt, már harmadik feleségével volt házas, Melania pedig közös fiukkal, Eric-kel volt terhes. Talán éppen ezért előzte meg nagy várakozás a pornószínésznő keddi vallomástételét. A pert élőben közvetíti gyakorlatilag  az összes nagy amerikai híroldal és tévécsatorna.

Az NBC élő beszámolója szerint Stormy Daniels-t alaposan kikérdezték arról az alkalomról, amikor 2006-ban lefeküdt Donald Trumppal. Daniels helyi idő szerint nem sokkal délelőtt 10 óra 30 perc után megesküdött, hogy csakis a színtiszta igazat vallja, miközben tőle pár lépésre ott ült a vádlottak padján Donald Trump, mellette az ügyvédei.

Trump nem húzott kotont – vallomást tett a pornós, akit lefizetett a volt elnök
Kép: REUTERS/Jane Rosenberg

Daniels elmesélte, hogy Trumppal a Lake Tahoe-i golfversenyen találkozott, ami után meghívta őt a lakosztályába. A pornóiparról beszélgettek, és Trump, aki akkoriban valóságshow-sztár volt, felajánlotta neki, hogy bejuttatja a The Apprentice következő évadába.

Daniels azt vallotta, hogy egy összegöngyölt magazinnal Trump hátára csapott, aki azt mondta neki, ne aggódjon Melania miatt, mert nem alszanak egy szobában. Daniels ezután kiment a mosdóba, majd amikor visszatért, Trumpot bokszeralsóban és pólóban találta, az ágy szélén ülve. Ekkor eléggé meglepődött és a szoba fordult vele egyet. Azt mondta magában: „na, remek, én hoztam magamat ebbe a hülye helyzetbe”.

Daniels elmondta, hogy nem akart szexelni az ingatlanmágnással, mire Trump azt mondta neki: „Azt hittem, komolyan gondolja, amit akar”, és azt sugalmazta, hogy most már végig kell csinálnia, amibe belekezdett, de nem volt erőszakos, nem vetette rá magát. Ezek után a pornószínésznő végül levetkőzött és az ágyon közösültek. A közösüléssel kapcsolatban semmi furcsáról vagy rendkívüliről nem számolt be, csak gyorsan túl akart lenni rajta. Azt vallotta, hogy közben a plafont bámulta és próbált valami másra gondolni. Az ügyészek kérdésre elmondta, hogy Trump nem húzott óvszert és bár aggasztotta a védekezés nélküli, pár perces szex, végül nem szólt emiatt a férfinak.

Trump élvezte a rövid ideig tartó szexet: „Remek volt, jöjjünk össze újra valamikor nyuszikám” – mondta. Daniels rosszul érezte magát lelkileg utána: „Amilyen gyorsan csak tudtam, leléptem utána.”

Daniels arról is vallott, Trump nem kérte, hogy hallgasson a dologról (nem kínált pénzt, és nem adta meg a telefonszámát se) és az sem foglalkoztatta különösebben, ha Melania tudomást szerzett volna róla.

Később találkoztak még párszor nyilvános eseményeken, néha beszéltek is telefonon, de amikor 2007-ben Trump azt kérte, hogy menjen el a Trump Vodka nyitópartijára, Daneils kimentette magát. Abban az évben még megjelent Trump Los Angeles-i nyaralójában, hogy a valóságshowról egyeztessenek. Trump ekkor próbált rányomulni, fogdosta, de Daneils leszerelte azzal, hogy épp menstruál.

Nyitókép: Gotham/GC Images / Getty Images

#Külföld#egyesült államok#new york#donald trump#hallgatási pénz#büntetőper#Stormy Daniels

Címlapról ajánljuk