Külföld

„Imádkozunk, hogy az előtted álló év teljen jó egészségben” – levelet írt Mága Zoltánnak Donald Trump

rtl.hurtl.hu

2024. április 8. 6:25

Mága neve egy szóviccet is előcsalt Trumpból.

Donald Trump levélben köszöntötte Mága Zoltánt a hegedűművész 50. születésnapján, írja a Blikk.

Mága február 19-én töltötte be az ötvenet, a volt amerikai elnök és jelenlegi republikánus elnökjelölt ez alkalomból küldött levelet a zenésznek, amelyet a lap mellékelt is. A levélben ez állt:

Kedves Zoltán! Melanie és én, csatlakozván a családjához és a barátaihoz, csodálatos 50. születésnapot kívánunk! Öröm volt találkozni tavaly decemberben. Hihetetlenül tehetséges hegedűművész vagy! Míg ezt a különleges alkalmat ünnepled, imádkozunk, hogy az előtted álló év teljen jó egészségben, boldogan, nagyszerű hazánk áldása kísérjen. Boldog születésnapot, Isten áldjon téged és családodat. Üdvözlettel, Donald J. Trump

A lap emlékeztet rá: Mága Zoltán tavaly decemberben fellépett Manhattanben, a Republikánus Klub hagyományos évzáró gáláján.

„Rendkívül nagy megtiszteltetés számomra, hogy a világ egyik legbefolyásosabb személye, Földünk egyik legerősebb és legnagyobb országának korábbi vezetője a gálaesten – az ünnepi asztalától szinte elsőként felállva – vastapssal köszönte meg az előadásomat, majd odahívott és baráti kézfogással gratulált. Néhány szót is váltottunk az elnök úrral, aki nagyon közvetlen és jó humorú volt. Megemlítette, hogy a nevemmel kampányol, ezzel utalva a MAGA, azaz a »Make America Great Again« szlogenre” – monda el a Blikknek a hegedűművész.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

#Külföld#mága zoltán#donald trump#usa#születésnap#republikánus párt

Címlapról ajánljuk