Külföld

Orbán Viktor reagált arra, hogy sokan Putyin kutyájának nevezik

rtl.hurtl.hu

2024. március 1. 20:21

Orbán Viktor szerint az a legfontosabb, hogy az idő kinek dolgozik. Javasolt valamit azoknak, akik Putyin kutyájának tartják.

Orbán Viktor az Antalyai Diplomáciai Fórumon hosszú körmondatokban beszélt arról, hogy ha Donald Trump lenne az Egyesült Államok elnöke, akkor a világ sokkal békésebb hely lenne. Erről ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

Az MTI tudósításából kiderült, hogy a magyar miniszterelnök nemcsak Donald Trumpról beszélt. Orbán szerint az a legfontosabb kérdés, hogy az idő kinek dolgozik.

Ha valaki azt gondolja, hogy az idő az ukránoknak és a Nyugatnak dolgozik, és a háború folytatása katonai sikert hozhat Ukrajnának, akkor van értelme folytatni. Ha valaki azt gondolja, hogy az idő Oroszországnak dolgozik, és a háború folytatása Oroszország sikerét fogja hozni, akkor jobb most abbahagyni. Én személy szerint az utóbbiak közé tartozom

– mondta Orbán, aki arra is reagált, hogy sokan Putyin kutyájának tartják. „Erre pszichoterápiát javasolnék. Ez nem politikai vita” – reagált a miniszterelnök.

Ajánló: Szijjártó Péter az orosz külügyminiszterrel nevetgélt Navalnij temetésének napján

Nyitókép: kremlin.ru

#Külföld#orbán viktor#vlagyimir putyin#kutya#trójai faló

Címlapról ajánljuk