Külföld

Gyaloglásra kényszerítette fiát, majd átment rajta autójával

rtl.hurtl.hu

2024. február 18. 12:00

Büntetésből gyaloglásra kényszerítette hétéves fiút egy nő, majd véletlenül átment rajta az autójával.

Büntetésből arra kényszerítette hétéves kisfiát egy amerikai nő, hogy gyalog menjen haza az iskolából, majd útközben véletlenül átment rajta az autójával – írta a New York Post. Sarai Rachel James február 9-én, pénteken vette fel fiát az alabamai Boaz városában található iskolában, és közben megtudta az igazgatótól, hogy fia reggel rosszul viselkedett a suliban.

A rendőrség közlése szerint az iskola közelében megállt az autójával, kiparancsolta fiát, közölve vele, hogy gyalog kell hazamennie. A nő több sarkon át követte a hétéves fiút, és egy pillanatban, amikor a nő lelassított, a gyerek megpróbált beszállni, és megfogta az ajtónyitót.

Ezt látva az anyuka beletaposott a gázba, hogy fia ne tudja kinyitni az ajtót, de ezzel csak berántotta őt az autó alá, és átment rajta a hátsó kerékkel.

A fiút az Alabama Egyetem kórházába szállították, szerencsére csak horzsolásokat szenvedett a hátán, valamint a fején. Isten vigyázott rá – mondta az esettel kapcsolatban a város rendőrkapitánya.

A 27 éves anyuka ellen súlyos gyermekbántalmazás vádjával indítottak eljárását, és ötvenezer dolláros óvadék ellenében helyezték szabadlábra. Egyben megtiltották, hogy kapcsolatban lépjen a gyerekkel.

Az autóban egy 53 éves nő is ült, ellene is eljárást indítottak gyermek veszélyeztetése vádjával. A Post azt nem közölte, hogy ki volt a másik nő.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: GettyImages

#Külföld#autó#baleset#gázolás#gyermekbántalmazás#egyesült államok#gyaloglás#büntetés

Címlapról ajánljuk