Külföld

Videón a férfi utolsó pillanatai: lekéste a beszállást, dührohamot kapott, a repülőgép hajtóművébe mászott

rtl.hurtl.hu

2024. január 20. 17:26

A 30 éves raszta hajú férfi zokniban rohant ki a vészkijáraton, miután lekésett egy Salt Lake Cityből induló gépet.

Döbbenetes felvételsort tettek közzé arról a férfiról, aki Salt Lake Cityben halt meg újév napján, miután lekéste a beszállást járatára a reptéren, ezért kirohant a vészkijáraton, majd bemászott a repülőgép hajtóművébe, ahol az életét vesztette, írja a Metro.

A 30 éves Kyler Efinger a hírek szerint zavart állapotban volt a baleset napján. A videón az látható, hogy tehetetlenül rohangál az utasok számára fenntartott térben a lezárt kapu mögött, majd először sikertelenül próbálja kinyitni a felszállópályához vezető ajtót, hátra is esik közben. Ezután elkezdi cipővel csépelni az ablaküveget.

Efinger végül egy vészkijáraton kiszalad az épületből: az utolsó pillanatok azt mutatják, ahogy a repülőgép felé szalad, majd eltűnik a hajtómű környékén. A reptér személyzete azonnal akcióba lépett, amikor észrevették, hogy a vészkijáratot használja. Tíz perccel később a rendőrökkel együtt találták meg az eszméletlen férfit a San Franciscóba tartó repülőgép hajtóművében. Már nem tudták megmenteni az életét. Halálának pontos okát nem közölték.

Efinger célállomása Denver lett volna, ahol a hírek szerint beteg nagypapáját látogatta volna meg. A férfi utolsó perceiről készült felvételeket alább lehet megnézni:


Nyitókép: YouTube

#Külföld#repülő#hajtómű#reptér#Salt Lake City#utah#halál#vészkijárat

Címlapról ajánljuk