Külföld

Letartóztatták az apát, mert hagyta, hogy fia egy tanárnővel szexeljen

rtl.hurtl.hu

2024. január 10. 12:52

Az amerikai apuka közölte, a háta mögött is csinálták volna, akkor miért ne engedje. 

Akár több évig tartó börtönbüntetésre is ítélhetnek egy amerikai apukát, aki hagyta, hogy 16 éves fia szexuális viszonyt folytasson egy 26 éves tanárnővel az iskolájában. A férfit azután tartóztatták le, hogy a rendőröknek elmondta, tudott a kapcsolatról és nem tett semmit ellene.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a tanárnő, Hailey Clifton-Carmack ellen egyebek mellett törvény szerinti nemi erőszak, és gyermek veszélyeztetése vádjával indítottak eljárást, miután kiderült, hogy többször is lefeküdt az iskolája egyik 16 éves diákjával. A beszámolók szerint a nő az iskolában is lefeküdt a kamaszfiúval, miközben más diákok figyelték, hogy senki se lepje meg őket.

A rendőrséget egy diák értesítette a tanárnő és a diák közötti kapcsolatról. Az elvált nő tagadta a vádakat, de telefonján kompromitáló üzenetváltásokat találtak.

A nyomozás alatt kiderült, hogy a fiú apja tudott a kettőjük között lévő kapcsolatról, de nem tett semmit azért, hogy véget vessen annak. Az apa – akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, hogy védjék a kamaszfiú személyazonosságát – a beszámolók szerint közölte, hogy a háta mögött is folytatták volna a kapcsolatot, így „akár hagyhattam is, hogy csinálják”.

A férfit letartóztatták, és gyermek veszélyeztetése vádjával indítottak eljárást ellene. A Law & Crime című bűnügyi lap cikke szerint háromtól tíz évig terjedő börtönbüntetésre számíthat, ha bűnösnek találják.

Nyitókép: Hailey Clifton-Carmack. Fotó: Garden Ridge Police Department

#Külföld#tanárnő#diák#apa#szex#egyesült államok

Címlapról ajánljuk