Külföld

Donald Trump elárulta, miért tűnt el a felesége

rtl.hurtl.hu

2024. január 3. 16:14

Melania Trumpnak el kellett utaznia, ugyanis súlyos beteg van a családban – állítja a volt elnök.

Elárulta Donald Trump korábbi amerikai elnök, hogy az elmúlt napokban miért nem lehetett látni feleségét az ünnepi felvételeken – írt a brit Metro

A floridai Mar-a-Lagóban készült fotót az ifjabb Donald Trump menyasszonya, Kimberly Guilfoyle osztotta meg az Instagramon. Az idősebb és az ifjabb Donald Trump, valamint Guilfoyle mellett szerepel rajta az apja fölé magasodó 17 éves Barron, Ivanka Trump férjével és gyerekeikkel, valamint Tiffany Trump is a férjével, Michael Boulosszal. Hiányzott róla ugyanakkor Melania Trump, valamint az egyik gyereke is.

„Melania jelenleg kórházban van az anyjával, Amalija ugyanis nagyon beteg” – mondta az exelnök. Donald Trump azt nem árulta el, hogy a 78 éves  Amilija Knav pontosan milyen betegséggel küzd, csak annyit mondott, hogy az állapota súlyos, és hogy remélhetőleg felépül majd. Anyósát egy miami kórházban ápolják, így feleségének oda kellett utaznia.

Melania Trumpot egyébként eddig még nem lehetett látni az elnöki kampányban sem, ami sokak szerint felveti a kérdést: hajlandó lenne-e újabb négy évet vállalni a Fehér Házban az egykori first lady. A Page Six ugyanakkor a napokban úgy értesült, hogy Trump családja annyira biztos a volt elnök újbóli választási győzelmében, hogy Donald Trump megállapodott Melaniával arról, hogy jövőre a volt first lady is gyakrabban jelenik meg a nyilvánosság előtt.

Nyitókép: Instagram/Kimberly Guilfoyle

#Külföld#melania trump#donald trump#betegség#kórház

Címlapról ajánljuk