Külföld

Vádat emeltek Pierce Brosnan ellen, mert tiltott helyen sétált a Yellowstone parkban

rtl.hurtl.hu

2023. december 28. 12:09

Pierce Brosnan letért a kijelölt útvonalról a gejzírjeiről és termálvizes tavairól híres Yellowstone nemzeti parkban, ezért eljárást indítottak ellene. 

Vádat emeltek Pierce Brosnan ír színész ellen az amerikai Wisconsin államban, mert letért a kijelölt turistaútvonalról a Yellowstone nemzeti parkban még november elején – jelentette a helyi sajtó

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a 70 éves színész – aki az eset idején a közelben forgatott – pontosan mit is követett el, csak annyit, hogy a termálterületekre vonatkozó szabályokat sértette meg.

Brosnannak január 23-án kell megjelennie egy wyomingi szövetségi bíróság előtt. Brosnan szóvivője és ügyvédje egyelőre nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban az amerikai sajtónak.

A Yellowstone parkban komolyan veszik a termálvizes területekre vonatkozó szabályok megszegését, ugyanis ott életveszélyes letérni a kijelölt turistaútvonalakról. A meleg vízű tavak több embert öltek meg, mint bármi más a nemzeti parkban.

Nyitókép: Pierce Brosnan ír színész a Black Adam című film bemutatóján Londonban 2022. október 18-án. Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

 

#Külföld#pierce brosnan#yellowstone park#vádemelés

Címlapról ajánljuk