Külföld

Pornóvideók garmadájában szerepelt feleségével az egyetemi kancellár, kirúgták

rtl.hurtl.hu

2023. december 28. 11:51

A Wisconsini Egyetem volt kancellárja elmondta, hogy szerinte ez miért nem összeférhetetlen.

Szerdán menesztették a Wisconsini Egyetem (UW) kancellárját, aki korábban több ezer dollárt fizetett egy pornósztárnak, hogy az egyetemen beszéljen a diákoknak. A kirúgást azután eszközölték, hogy kiderült: dr. Joe Gow feleségével saját felnőtt tartalmakat forgat, amelyeket az interneten hoznak nyilvánosságra, például az OnlyFans, illetve a PornHub intim tematikájú honlapokon – írta meg a New York Post.

A wisconsini egyetemek rektori tanácsa egyhangúlag döntött a menesztésről, okként pedig Gow „visszataszító” magatartására hivatkoztak közleményükben. 

Az elmúlt napokban értesültünk Dr. Gow konkrét magatartásáról, amely jelentősen csorbította az egyetem hírnevét. Tettei visszataszítóak voltak

– fogalmazott Jay Rothman, az UW elnöke a közleményben.

Gow és felesége, Carmen Wilsonnal, a Sexy Happy Couple nevet használják nyilvános fiókjukban, amelyben olyan filmeket tesznek közzé, amelyekben ismert pornósztárok is megfordulnak.

Gow 2007 óta töltötte be a kancellári tisztséget, most fizetett igazgatási szabadságra helyezik, míg átveszi oktatói státuszát. Rothman azonban szerda este panaszt nyújtott be Betsy Morgan ideiglenes kancellárnak, amelyben kérte, hogy vizsgálják felül Gow állandó oktatói státuszát.

A volt kancellár azt állította, hogy bár az arca látható a videókon, soha nem fedte fel, hogy tekintélyes egyetemi pozícióval rendelkezik.

Semmi sem szól a Wisconsini Egyetemről, semmi sem szól a kancellárról 

 – mondta Gow a Milwaukee Journal Sentinelnek kirúgása után.

Nyitókép: Wikimedia Commons

#Külföld#pornó#szex#kancellár#wisconsin#egyetem

Címlapról ajánljuk