Külföld

Kevin Spacey Tucker Carlsonnal diskurált: szerinte a Netflix kizárólag miatta létezik

rtl.hurtl.hu

2023. december 25. 13:30

Spacey ismét magára öltötte a Kártyavárból ismert szerepét.

Kevin Spacey ismét magára öltötte a Kártyavár című sorozatból ismerős Frank Underwood alakját, amit nem először tesz meg azóta, hogy szexuális zaklatással vádolták meg, és a vádak miatt kirúgták a Netfix sikersorozatából. 

Spacey ezúttal Tucker Carlsonnak adta elő magánszámát, írja a Variety. Mint arról beszámoltunk

Spacey-t júliusban felmentették a szexuális zaklatás vádja alól. A színészt négy férfi ellen kilenc év alatt elkövetett kilenc szexuális visszaéléssel vádolta az ügyészség. 

Tucker Carlson pedig legutóbb azzal került a hírekbe, hogy kifejtette: nyitott a laposföld-elméletre. Az amerikai tévést egyes források szerint hazugságai, mások szerint rasszista szövegei miatt rúgták ki a Fox News csatornától. Carlsont a kormányközeli MCC Magyarországra is meghívta, ahol Orbán Viktorral is interjúzott.

A karácsonyi videóban Spacey kifejtette Carlsonnak:

Bizarr, hogy megváltak tőlem pusztán feltételezések alapján. Feltételezések alapján, amelyek igaztalannak bizonyultak. Nem is kérdés, hogy a Netflix miattam létezik. Én tettem fel őket a térképre, ők pedig megpróbáltak a földbe döngölni.

Spacey ezt követően a jövő évi amerikai elnökválasztásról is beszélt, és továbbra is Underwood szerepében kijelentette, hogy a nemzetért kész meghozni az áldozatot, és elvállalná az elnökséget. 

Mint ismeretes, a Kártyavárban Underwood valóban elnök lett, Spacey utalt is rá, hogy mostani kijelentése részben színjáték. 


Nyitókép: Chris J Ratcliffe/Getty Images

#Külföld#kevin spacey#Tucker Carlson#kártyavár#netflix#választások

Címlapról ajánljuk