Külföld

Leteperte a kamaszfiú az anyjára az otthonukban rátámadó maszkos betörőt

rtl.hurtl.hu

2023. december 23. 20:13

Az ausztrál fiú anyja sikolyára ébredt hajnali fél ötkor. A rendőrök megérkezéséig fogva tartotta a betörőt. 

Leteperte és a rendőrök kiérkezéséig fogva tartott egy 19 éves ausztrál fiú egy símaszkos férfit, aki az éjszaka közepén rátámadt édesanyjára a házukban – jelentette a 9News. A Melbourne városában élő fiú az ausztrál televízió híradójának elmondta, édesanyja sikoltozására ébredt fel, nagyjából hajnali fél ötkor.

Arra számítottam, hogy talán csak egy nagyobb patkányt látott meg, vagy valami hasonlót – mondta a fiú, aki azonban egy fekte ruhába öltözött, fekete símaszkot viselő betörőt talált. A támadó menekülni kezdett, a csak Julian néven említett fiú pedig utána, és végül sikerült letepernie és fogva tartania egészen addig, amíg a rendőrök ki nem érkeztek a lakásukhoz.

Mint kiderült, a férfi ellopta a fiú édesanyjának telefonját és pénztárcáját. A férfit letartóztatták, és több vádpontban indítottak eljárást ellene.

Julian anyja a 9Newsnak elmondta, hogy először azt hitte, hogy a macskája ugrott fel az ágyra, de amikor arrébb akarta lökni, észrevette, hogy egy maszkos betörő van a szobájában. Julian közölte, hogy ő „csak azt tette, amit tenni kellett”.

Nyitókép: 9News

#Külföld#fiú#anya#betörő#támadó

Címlapról ajánljuk