Külföld

Whisky, tűzoltók és foci – így ünnepli 105. születésnapját a nagyi

rtl.hurtl.hu

2023. december 16. 14:50

Egy ohioi idős asszony nem mindennapi módon ünnepli a 105. születésnapját: whiskyzéssel egybekötött meccsnézést szervezett. 

Rendhagyó módon szeretné megünnepelni születésnapját egy ohioi idős asszony, aki szombaton lesz 105 éves: fahéjas Fireball whiskyvel, tűzoltókkal és a Cincinnati Bengals focicsapatával koronázza meg a nagy napot.

A Guardian cikke szerint Florence Hackman, az Ohio északkeleti részén fekvő Deerfield idősek otthonának lakója szombaton tölti be a 105-töt, és születésnapját olyan dolgokkal szeretné tölteni, amelyeket igazán szeret. Az asszony nagy napjára az intézmény rendhagyó, iszogatással egybekötött partit tervezett, amin kedvenc amerikaifutball-csapattának Minnesota Vikings elleni mérkőzését fogják nézni kivetítőn.

Az idős asszony születésnapi zsúrján 50 résztvevővel terveznek, és várhatóan tiszteletét teszik a bulin a deerfieldi tűzoltóság tagjai is, akiket Hackman egész életében támogatott. Hackman egyébként igencsak népszerű az idősotthonban, kora ellenére rengeteg hobbija van, a fociszurkolás mellett szeret orgonán játszani és hosszú sétákra menni.

Nyitókép: David Becker / Getty Images for Nightclub & Bar Media Group

 

#Külföld#ohio#születésnap#idős asszony#whisky#amerikai foci#tűzoltók

Címlapról ajánljuk