Külföld

Bemérte azt anya, hol van edzésről hiányzó gyereke, egy autóban találta meg, ahogy tanárnőjével szexel

rtl.hurtl.hu

2023. december 15. 7:28

Az anyuka gyorsan csinált pár fényképet, majd értesítette a rendőrséget. 

Letartóztattak egy 26 éves középiskolai tanárt, mert lefeküdt egy 18 éves diákkal, miután a fiú édesanyja rajtakapta őket szex közben. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint az észak-karolinai Charlotte vároásban élő nő egy olyan mobiltelefonos alkalmazás segítségével buktatta le őket, ami segít követni a szülőknek gyermekeik minden mozdulatát.

A beszámolók szerint az iskolában már hosszú ideje keringett pletyka a biológiatanárnő és a fiú kapcsolatáról, és az iskola vezetése ki is kérdezte őket erről. A pletykát a fiú anyja is hallotta, ezért is lett gyanús neki, amikor látta, hogy fia nem az edzésén van, hanem egy parkban. Amikor odament, a tanárnővel találta.

A 26 éves Gabriela Cartaya-Neufeldet letartóztatták. Az ügyészség szerint a pár legalább öt alkalommal feküdt le egymással, köztük a fiú anyjának otthonában, autóban és a tanárnő házában. A nő óvadék ellenében szabadlábon védekezhet az ellene felhozott vádakkal szemben, de a bíró nyomkövető viselésére kötelezte, mert félő volt, hogy a fiúval együtt megszöknek.

A helyi törvények értelmében tanár és diák között tiltva van a szexuális kapcsolat, még akkor is, ha a diák elmúlt 18 éves, vagy beleegyezését adja. Egyedül csak akkor engedélyezett a nemi kapcsolat, ha a tanár és a diák házasságban él.

Nyitókép: Mecklenburg County Jail

#Külföld#tanárnő#diák#szex#egyesült államok

Címlapról ajánljuk