Külföld

Királyi üdvözlet: Vilmos herceg ujját megharapta egy kisbaba Szingapúrban

rtl.hurtl.hu

2023. november 6. 16:34

Ezzel mondjuk, nem sokan dicsekedhetnek el a világon.

Katalin hercegnő minden látogatása alkalmával elbűvöli a gyerekeket, de Vilmos herceg is brillírozott egyet nemrég Szingapúrban. A 41 éves walesi herceg vasárnap érkezett Szingapúrba a keddi, harmadik Earthshot Prize díjátadó ünnepség előtt. 

Első állomása a Jewel volt, a Changi repülőtér egyik utastermináljához kapcsolódó, természet témájú szórakoztató és kiskereskedelmi komplexum. Vilmos herceget éljenző tömeg fogadta, és időt szakított arra, hogy találkozzon azokkal, akik kijöttek, hogy lássák őt – köztük egy Albane Costa nevű kisbabával.

Amint az Liza Dicoy által az X-en megosztott videón látható, a kicsi Vilmos ujjába kapaszkodott, miközben a királyi családfő a szülőkkel beszélgetett, és azt mondta, hogy gyermekük „nagyon édes”. „Hogy alszik? Jól alszik?" – kérdezte Vilmos a szülőket.

Miközben a kis Albane továbbra is a kezébe kapaszkodott – sőt, a szájába is vette azt –, a herceg játékosan azt mondta neki:

Szükségem van az ujjamra. Vissza kell kapnom az ujjam!

Chris Jackson királyi fotós, aki a helyszínen tudósított a szingapúri látogatásról, az Instagramon azzal viccelődött, hogy a 8 hónapos csöppség „megkedvelte, és nem adta vissza a walesi herceg kezét”.

Királyi üdvözlet: Vilmos herceg ujját megharapta egy kisbaba Szingapúrban
Chris Jackson/Getty Images

Vilmos herceg elárulta, hogy Kate Middleton azért nem tartott vele, mert épp György hercegnek segít az iskolai feladataival. 

Nyitókép: Chris Jackson/Getty Images

#Külföld#vilmos herceg#szingapúr#baba#kisbaba#ujj#királyi család#látogatás#katalin hercegnő

Címlapról ajánljuk