Külföld

Egy anyuka a bírósággal lakoltatta ki 40 éves gyerekeit az otthonából

rtl.hurtl.hu

2023. október 30. 8:21

Megunta egy olasz anyuka, hogy fiai negyvenéves korukra sem repültek ki a családi fészekből, és beperelte őket, hogy távozzanak. 

Pert indított fiai ellen, és bírósági ítélettel érte el egy olasz anyuka, hogy negyvenéves gyerekei elhagyják a családi fészket – jelentette az ANSA olasz hírügynökség. A Pavia városában élő 75 éves nő a helyi sajtónak elmondta, hogy többször is megpróbálta rábeszélni két fiát, hogy költözzenek el tőle, de ezt meg sem hallották.

Így a nő úgy érezte, nem maradt más lehetősége, mint bírósági úton elérni, hogy kirepüljenek végre. A beszámoló szerint a 40 éves és 42 éves „gyerekek” nem segítettek anyjuknak a háztartási munkákban, és még pénzzel sem segítettek be, pedig mindkettőjüknek van munkahelye.

Simona Caterbi bíró végül a nő mellett állt ki. Ítéletében közölte, hogy bár eleinte lett volna alapja annak, hogy a szülői házban maradhassanak, de ez már nem jogos, mivel „mindketten több mint negyven évesek”. A két fiúnak az ítélet szerint december 18-ig kell elhagyniuk édesanyjuk házát.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: GettyImages

#Külföld#olaszország#anyuka#anya#édesanya#gyerekek#bíróság#per#kilakoltatás

Címlapról ajánljuk