Külföld

Lenyírták a füvet egy férfi holtteste körül, mert azt hitték, csak halloweeni kellék

rtl.hurtl.hu

2023. október 17. 19:23

Robert Owens félmeztelen teste tele volt sérülésekkel. 

Különös eset borzolja a kedélyeket az észak-karolinai China Grove-ban, ahol egy elhagyatott ház udvarán arccal lefelé, félmeztelenül találtak meg egy halott férfit – írja a Fox News.

Robert Owens családjának állítása szerint a parkgondozó lenyírta a füvet a halott férfi teste körül, mert azt hitte, az csak halloweeni kellék. 

A 34 éves Robert Owenst október 1-jén látta utoljára a családja, körülbelül egy héttel azelőtt, hogy a hatóságok megtalálták egy China Grove-i ház mellett, amely a jelek szerint már régóta üresen állt.

Owens családja a temetési költségekre létrehozott GoFundMe oldalon „gyanúsnak” nevezte a férfi a halálát, és azt írták: sok kérdés maradt a családban, amelyekre remélhetőleg hamarosan választ kapnak. 

„Megfosztották a ruháitól és a holmijaitól, így több mint 24 órán keresztül alsóneműben és zokniban feküdt arccal lefelé az udvaron egy ház mellett” – írták. „Október 9-én rátalált egy parkgondozó, aki azt feltételezte, hogy a férfi csak egy halloweeni díszlet, vagy próbababa, ezért nem szóltak a hatóságoknak”.

A China Grove-i rendőrfőnök, Andrew Deal visszautasította azokat az állításokat, miszerint a parkőr azt hitte, hogy Owens holtteste halloweeni dekoráció, „egyszerűen csak azt gondolta, hogy nem valódi”. 

A rendőrség sajtóközleményében megismételte Owens halálának gyanús jellegét, és kijelentette: nincs jele idegenkezűségnek. 

Nyitókép: Pixabay

#Külföld#Észak-Karolina#holttest#halloween#kellék#férfi#halott#udvar#ingatlan

Címlapról ajánljuk