Rottweilerek tépték szét a macskákat, a gyerekek végignéztékA család épp vásárlásból jött haza, amikor megtámadták őket az őrült állatok.
Külföld

Megvadult rottweilerek törtek be a házba, és széttépik a macskákat, miközben a gyerekek ijedten néznek

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 19. 19:58

A család épp vásárlásból jött haza, amikor megtámadták őket az őrült állatok.

Döbbenetes videót készített egy család ajtóra kihelyezett kamerája: a vásárlásból hazaérkező lakókra két kóbor rottweiler támadt rá, amelyek aztán beszaladtak a lakásba, és a gyerekek szeme láttára tépték szét két macskájukat.

Az öt gyereket a hírek szerint komolyan traumatizálta az, hogy egyéves és négyéves macskájukat is elvesztették a bestiális támadásban. Szüleik arról számoltak be, hogy az eset miatt pszichológushoz küldik őket.

Úgy tudni, hogy az eset előtt a két kutya megölt egy másik kutyát is. A családnak a macskák mellett van két kiskutyájuk is, őkszerencsére ketrecben voltak az incidens idején. Őket is megpróbálták megtámadni az őrült ebek, de a rácsok miatt nem fértek hozzájuk.

Kiderült, hogy a kóbor rottweilerek tulajdonosa a közelben él, és már korábban is megesett, hogy az állatok megszöktek. Az anyuka elmondása szerint megpróbálta felvenni a  kapcsolatot a gazdával, de még egy bocsánatkérést sem tudott kifacsarni belőle.

A felvételből származó jeleneteket a Daily Star oldalán lehet megnézni.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#rottweiler#kutya#támadás#macska#halál#trauma#gyerek

Címlapról ajánljuk