KERESÉS search-close

rottweiler

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "rottweiler"

Elítélték azt a polgármestert, akinek a kutyája több emberre is rátámadt

Jogerősen is elítélték az ostffyasszonyfai polgármestert, akinek a kutyája több emberre is rátámadt, köztük egy kétéves kisfiúra tavaly októberben. Életveszélyesen megsérült és hiába telt el 8 hónap, úgy tudjuk még most sem tud rendesen rágni. A gyerek kísérőjével sétált, amikor a 30 kilós rottweiler marcangolni kezdte, majd a segítségére siető édesanyját is megharapta. A polgármestert jogerősen 2 év felfüggesztett fogházra ítéltek és pénzbüntetést is kell fizetnie.

Kutyatámadás: Már túl van az életveszélyen a 3 éves kislány

Már kinyitja a szemét, és a játékait keresi kórházi ágyán – túl van az életveszélyen a 3 éves kislány, akit egy hete támadott meg egy kutya a Fejér megyei Csókakőn. A rottweiler a hiányos kerítésen át ugrott ki az utcára, majd rátámadt a gyerekre és anyjára. Léna édesapja az RTL Híradónak most azt mondta: kislánya már elhagyhatta az intenzív osztályt.

 

KUTYATÁMADÁS: Horrorisztikus látvány volt, ahogy leszedték a kislányról a kutyát

A gazda épp a kerítést javította, amikor a kutya elszabadult és rátamadott egy 3 éves kislányra Csókakőn. A gyereket súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A polgármester szerint a rottweiler a kislány félelmét érezhette meg, ezért támadott.

Kutyával játszott az őz

Először besétált a kertbe, aztán megkergette az ott őrködő rottweilert. Végül összebarátkozott a kutyával, majd megette a neki kitett szénát egy őz Tiszakécskén. A furcsa jelenetről felvétel is készült. A Budakeszi Vadaspark szóvivője szerint az állat valószínűleg egy bátor őzsuta lehetett és élelmet keresett a téli hidegben.
Az őzről készült teljes videót, ide kattintva nézheti meg.

ŐZIKE A KERTBEN: Rottweilerrel barátkozott

A felvételet Baranyai Attila készítette Tiszakécskén. Az őz először besétált a kertbe, aztán megkergette az ott őrködő rottweilert. Végül összebarátkozott a kutyával, majd megette a neki kitett szénát. Szinte mint egy mesében.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

Elfelejtette bezárni a kaput

A helyi polgármester szerint ő felejtette el lelakatolni a kaput, ezért szökhetett ki az a rottweiler, amelyik megharapott egy két éves kisfiút szombaton egy Vas megyei faluban. Erről a polgármester a megyei lapnak beszélt. A megtámadott kisfiú egyébként a rokona, testvérének az unokája.

Elaltatták a gazdájára támadó rottweilert

Elaltatták azt a rendőrkutyát, amelyik rátámadt saját gazdájára még szeptemberben.

Karaténban a gazdájára támadó rendőrkutya

Lappangó betegség vagy dominanciaharc miatt támadhatott rendőr gazdájára az eb.

Agresszív kutyák támadtak Szegeden

Megvadult kutyák támadtak meg egy dorozsmai férfit hétfőn késő este Szegeden. Lelőtték az állatokat.

Éhes rottweiler támadt a kislányra

A csontsovány kutya, befogása után egyáltalán nem volt agresszív, a menhelyen ugyanis kapott enni.

Gyerekre támadt egy éhes kutya

Egy éhes rottweiler támadt egy tíz éves kislányra Kecskeméten. A kutya a combját marta meg, kórházba vitték.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való