Külföld

Egy háromlábú medve betört egy otthonba és megivott három doboz alkoholos üdítőt

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 5. 21:22

Csak remélni merjük, hogy nem rúgott be nagyon, mert nehéz dolga lett volna három lábbal.

Egy háromlábú medve betört egy floridai család zárt verandájára, és kiszolgálta magát három doboz alkoholos seltzerrel, írja a UPI.

Josaury Faneite-Diglio elmondta, hogy 13 éves fia, Joseph Diglio épp bent volt Lake Mary-i otthonukban, amikor a kutyájuk hirtelen ugatni kezdte a medvét. 

A biztonsági kamera felvételein és a Joseph által rögzített mobiltelefonos videón látszik, ahogy a szomszédok által Tripod néven ismert háromlábú medve áttör a paravánon és megérkezik a ház teraszára.

„Megette a haleledelt, ami kint volt az akváriumunk mellett, majd a bárpult felé vette az irányt” – mondta Faneite-Diglio a WESH-TV-nek. „Elvett három White Claws-t, ivott, és nagyon boldogan távozott. A kedvenc íze a mangó és az eper”.

Joseph elmondta, hogy amint meglátta, hogy a medve kinyitja a hűtőt, bezárta a ház ajtaját, hátha Tripod bent is keres egy kis nasit. 


A medve néhány perccel később távozott. A család nem ijedt meg, mert ismeri a környék medvéjét, és mint elmondták, amennyire csak lehet, tiszteletben tartják az élőhelyét. 

Nyitókép: YouTube

#Külföld#medve#seltzer#alkohol#betörés#állatbűnözés

Címlapról ajánljuk