Külföld

Alig 18 kilós volt a 14 éves fiú, amikor családtagjaival meghalt egy kempingben

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 31. 11:36

Az amerikai fiú anyja és nagynénje tavaly nyáron indult útnak, mert annyira megijesztette őket a világ jelenlegi állapota, hogy úgy döntöttek, távol mindenkitől, a közművekről lekapcsolódva élnek majd. Belehaltak. 

Éhen haltak és megfagytak az amerikai család tagjai, akik csupán a civilizációt akarták maguk mögött hagyni – írta meg az rtl.hu augusztus elején. A 42 éves Rebecca Vance egy évvel fiatalabb húgával, Christine-nel és 14 éves fiával tavaly nyáron indult a coloradói Sziklás-hegységbe, mert annyira megijesztette őket a világ jelenlegi állapota, hogy úgy döntöttek, távol mindenkitől, a közművekről lekapcsolódva élnek majd.

Szinte teljesen lebomlott holttesteiket július elején találtak meg egy kempingben, Colorado állam nyugati részén. A helyi hatóságok akkori közlése szerint valamikor a tél folyamán halhattak meg az alultápláltság és a zord időjárás miatt.

Az augusztus végén nyilvánosságra hozott halottkémi jelentés szerint a 14 éves fiú mindössze 18 kilogrammosra fogyott le, amikor életét vesztette – írta a helyi sajtó. A jelentés szerint mindhármuk halálát alultápláltság és kihűlés okozta. A CDC amerikai országos népegészságügyi központ adatai szerint egy 14 éves amerikai fiú átlagos testsúlya ötven kilogramm.

Hozzászólna? 

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Unsplash

#Külföld#család#gyerek#off grid#kemping#holttest#boncolás#halottkémi jelentés

Címlapról ajánljuk