Külföld

Plasztikai sebésznek hazudta magát a férfi, elfuserált egy pénisznagyobbítást, a páciens elviselhetetlen kínok közt halt meg

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 30. 18:30

Öt év börtönt kapott az álorvos.

Öt év börtönt kapott egy férfi Németországban, amiért plasztikai sebésznek hazudta magát, és olyan elfuserált pénisznagyobbító műtétet hajtott végre, hogy páciense hét hónap kínszenvedés után meghalt vérfertőzésben, írja a Daily Mail.

A 46 éves Torben K. Solingen városában ajánlotta szolgáltatásait. Egy péniszvastagítónak mondott műtét folyamán szilikonolajat fecskendezett páciense heréibe és péniszébe. Az operáció 2019-ben történt, a páciens hét hónapra rá halt meg elviselhetetlen kínok között, a férfit pedig most ítélték börtönbüntetésre.

A tárgyalás során kiderült, hogy az égvilágon semmilyen orvosi képesítéssel nem rendelkezett, mégis az interneten hirdette magát, mint plasztikai sebész. A műtéteket a saját lakásán végezte, itt okozott halálos sérüléseket 31 éves áldozatának, akit nem neveztek meg a bíróságon.

Az áldozat húga szerint bátyjának voltak kétségei a műtét előtt, az álorvos viszont addig győzködte, amíg úgy nem döntött, hogy aláveti magát a pénisznagyobbításnak. A nagyobb hímtag helyett viszont szinte rögtön a műtét után légzési problémái támadtak. Az elkövetkező időszakban számos kórházat keresett fel, ám már nem tudták megmenteni a lassú haldoklástól.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#pénisz#műtét#plasztikai sebész#hamis#vérfertőzés#kín#halál#bíróság#börtön

Címlapról ajánljuk