Külföld

Négymillió forintot zsarolt ki egy házas skót férfiből a magyar prostituált

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 29. 18:40

Azzal fenyegetőzött, hogy ha a férfi nem fizet, beszámol feleségének együttlétükről.

Letartóztattak egy magyar nőt az Egyesült Királyságban, amiért átszámítva 4,2 millió forintnyi pénzt zsarolt ki egy skót férfitól. A férfi eredetileg az interneten keresztül kérte a prostituált szolgáltatásait.

Azonban találkozójukon a nő elkért tőle nyolcvan fontot, majd faképnél hagyta. Ezután elkezdte őt zsarolni azzal, hogy a meg sem valósult szexuális együttlétről a férfi feleségének is beszámol.

„A nőnek sikerült kiderítenie, hogy a panaszos hol dolgozott, a vállalkozása nevét, majd azzal zsarolta, hogy elmondja a feleségének a találkát. Üzenetekkel bombázta a Facebookon, állandóan felhívta, egyetlen nap alatt 224 sms-t küldött neki” – mondta a helyi sajtó szerint az ügyben eljáró ügyész.

Végül három hónap alatt összesen tizenháromszor fizetett neki a férfi. Végül akkor lett elege a dologból, és jelentette fel a különböző ürügyekkel zsaroló nőt, amikor az elküldött neki egy videót, ami azt mutatta, hogy taxival elindul a férfi munkahelyére.

A dél-lanarkshire-i Rutherglenben élő K. Mirellát 28 hónapos börtönbüntetésre ítélték. Összesen 9180 fontot kapott a férfitól, átszámítva 4,2 millió forintot. „Kevés lelkiismeret-furdalást, együttérzést tanúsított” – mondta a bíró.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#zsarolás#börtön#letartóztatás#prostituált#házas#egyesült királyság

Címlapról ajánljuk