Külföld

Otthagyta ötéves lányát egy férfinál, akit alig ismert, ő elrabolta és szexuálisan bántalmazta

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 24. 11:34

Egy New York-i anyuka hagyta, hogy egy idős férfi elvigye a lányát a játszótérre, de a férfi a lakására vitte. Egyelőre érthetetlen, hogy a nő miért bízott meg ennyire benne. 

Vádat emeltek egy 75 éves amerikai férfi ellen, miután elrabolt és szexuálisan molesztált egy ötéves kislányt, akit az édesanyja bízott rá. A rendőrség letartóztatta a kislány harmincéves édesanyját is, és gyermek veszélyeztetése vádjával indítottak eljárást ellene, mert gyermekét rábízta egy olyan emberre, akit alig ismert.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a nő egy boltban volt helyi idő szerint kedd reggel a kislányával, aki el szeretett volna menni egy közeli játszótérre, de édesanyja nem engedtek. Ott találkozott a 75 éves Frank Villával, és valamilyen oknál fogva hagyta, hogy a férfi vigye el a gyerekét a játszótérre.

A nő délután egy órakor jelentette be a rendőrségen, hogy kislánya eltűnt, miután nem talált őt a játszótéren. A rendőrség nagy erőkkel kezdett a kutatásba, közzé téve a lányról és Villáról aznap készült biztonsági kamerás felvételt is.

A férfit és a lányt járókelők ismerték fel egy metrómegállónál, és a férfit ott is fogták el. A lány a rendőröknek elmondta, hogy a férfi a lakására vitte, ahol szexuálisan molesztálta. Az ellene emelt vádak alapján a férfi orális szexre kényszeríthette a kislányt.

A rendőrség letartóztatta  kislány édesanyját is, de a helyi ügyészség később bejelentette, hogy megszüntették az ellene indított eljárást, és nem emelnek vádat ellene azért, mert rábízta gyermekét Villára. 

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy közöttük milyen kapcsolat volt, de a rendőrség közlése szerint az anyuka alig ismerte a férfit, akivel csak együtt utazott a buszon. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint egy környéken laktak, és szinte csak látásból ismerte.

Nyitókép: NYPD

 

#Külföld#molesztálás#szexuális bűncselekmény#kislány#anyuka#idegen#new york

Címlapról ajánljuk