Külföld

27 évig dolgozott a Burger Kingben egy férfi, és egy napot sem hiányzott, kapott érte egy mozijegyet

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 20. 18:07

Szerencsére jött az internet népe, és összegyűjtött neki 400 ezer dollárt. 

Kevin Ford a Burger Kingnél eltöltött 27 éve alatt egyetlen műszakot sem hagyott ki. 2022 júniusában azonban készített egy videót, és megmutatta a „jutalmat”, amit a Burger King adott neki a sokéves szolgálatáért és elkötelezettségéért.

„27 éve dolgozom itt, soha nem hiányoztam egyetlen napot sem a munkából, még csak felszólítást sem kaptam” – mondta a férfi, majd kinyitott egy hátizsákot, amelyben volt egy mozijegy, egy Starbucks pohár, három csomag cukokra, két toll és néhány kulcstartó volt. 

Ez a jutalmam a 27 évnyi munkáért. Köszönöm, srácok

– vette tudomásul szomorúan Ford. A videó szárnyra kapott a TikTokon, a kritikusok pedig nekimentek a Burger Kingnek, hogy miért nem adnak a férfinak legalább egy hét fizetett szabadságot, hogy meglátogathassa az unokáit. 

Uram, ön ennél sokkal többet érdemel!

– írta egy másik kommentelő. 

Később Ford lánya, Seryna észrevette, hogy a Twitteren valaki azt írta, gyűjtést kellene indítani a férfi számára. Végül a férfi lánya hozta létre a GoFundMe-oldalt Fordnak, és azt írta,

a család nem vár pénzt, de örül, ha valaki úgy érzi, hogy áldásban részesítené. 

Hozzátette, hogy Ford nagyon szeretné meglátogatni az unokáit. 

Az adománygyűjtés kezdete óta eltelt egy évben Kevin és Seryna több mint 420 000 dollárt gyűjtött össze több mint 14 000 adományozótól. Az összegyűjtött pénzt a férfi nyugdíjazásához való hozzájárulásként használják fel – írja a People.

@todayshow

“I look toward the smaller things in life, and you know, I’m grateful for everything.” Burger King employee Kevin Ford talks about his viral goodie bag video, what drives him, and living with gratitude.

♬ original sound - TODAY Show


Ford egyébként még mindig a Burger Kingben dolgozik, és mivel hamarosan születésnapja lesz – augusztus 22-én – elrepült az unokáihoz, hogy velük ünnepelhessen.

Nyitókép: TikTok

#Külföld#burger king#dolgozó#adomány#munka#műszak#nyugdíj

Címlapról ajánljuk