Külföld

„Ha nem leszel velem, nem leszel mással sem. Együtt fogunk meghalni, én, te és a fiunk” – nagy bajban a Manchester United klasszisa

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 19. 10:16

Családon belüli erőszakkal vádolják Angliában és Brazíliában is a Manchester United klasszisát. A brazil Antony csaknem 100 millió euróba került, aztán lehet, hogy mehet a börtönbe. 

A 24.hu szúrta ki a brazil uol hírét, miszerint 70 oldalnyi bizonyítékot gyűjtött össze az ismert influenszer, Gabriela Cavallin egykori párjáról, a Manchester United klasszisáról Antony-ról. A focista az előző szezonban igazolt Angliába 95 millió euróért.

Cavallin szerint agressziót, erőszakot és fenyegetést szenvedett el, miközben együtt élt Antony-val. A nő ügyvédje brutális támadásokról számolt be.

Az tény, hogy fenyegető üzeneteket küldött, bezárta a házba, emellett családon belüli erőszakot követett el, amely miatt párja ujja megsérült, és elmozdult a mellimplantátuma

– mondta.

Antony állítólag azzal is megfenyegette, hogy „ha nem leszel vele, nem leszel mással sem”. Azt is mondta: Együtt fogunk meghalni, én, te és a fiunk.

Nyitókép: Jason Cairnduff / Reuters

#Külföld#antony#manchester united#focista#brazil#erőszak

Címlapról ajánljuk