Külföld

Reggel még úgy lehetett tudni, hogy meghalt Lil Tay, 14 éves rapper, most meg úgy néz ki, mégis életben lehet

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 10. 12:04

Lil Tay menedzsere szerint a család helyzete bonyolult, egyelőre nem tudni, hogy a kislány életben van-e még.

Lil Tay egy 14 éves rapper, aki korábban azzal vált híressé, hogy

  • csúnyán beszél,
  • és hogy kérkedik, mennyi pénze van.

A története 2018-ban kezdődött, amikor még csak 9 éves volt, már ekkor is botrányos videókat osztott meg magáról a közösségi médiában. Lil Tayről aztán évekig nem érkezett hír, ma reggel azonban a fiatal lány szülei közölték, hogy Lil Tay, akinek igazi neve Claire Hope, és a bátyja tragikus körülmények között meghaltak. A szülők a gyerekeik halálának okát nem közölték.

Fájó szívvel közöljük, hogy a szeretett Claire-ünk tragikus hirtelenséggel meghalt. Testvére halála is mélyíti a fájdalmunkat

– olvasható a Lil Tay Instagram-oldalán.


Akárhogy is, a fiatal rapperből influencerré vált Lil Tay menedzsere nem hiszi el, hogy a kislány meghalt, a poszt valóságtartalmát pedig kétségbe vonja, mivel nem említik meg a halál okát.

Harry Tsang elmondta, hogy felvette a kapcsolatot olyan személyekkel, akik „tisztában vannak azzal, mi történik a családban”. Tsang szerint sem Lil Tay születési helyén, Vancouverben, sem a jelenleg lakhelyén Los Angelesben nem jelentették a halálát. Állítólag a hatóságok nem tudnak arról sem, hogy a lány bátyja meghalt volna.

Az újságírók elérték a kislány édesapját is, aki elmondta, hogy nem kívánja kommentálni híreket.

2018-ban egyébként megjelentek olyan híresztelések, hogy a kislány apja, Christopher Hope molesztálta őt gyerekkorában, de ezeket a vádakat végül nem sikerült bizonyítani.

Közben a közösségi oldalakon olyan, Lil Taynek tulajdonított üzenetek jelentek meg, miszerint életben van, de a közösségi oldala fölött átvették a szülei az irányítást. A nevéhez köthető Youtube csatornán pedig a leírásban annyi szerepel: segítség.

Nyitókép: Lil Tay / Instagram

#Külföld#lil tay#rapper#14 éves#pénz#gyűlölt#meghalt

Címlapról ajánljuk