Külföld

Miután a menedzsere megerősítette, a családja most cáfolja, hogy meghalt Lil Tay

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 10. 21:18

Valami nagyon bűzlik a rapper-influenszer ügye körül.

Egyre bonyolódik Lil Tay, egy 14 éves rapper ügye, akinek halálhíre szerdán az Instagram-profilján jelent meg. A kislány története 2018-ban kezdődött, amikor még csak 9 éves volt, már ekkor is botrányos videókat osztott meg magáról a közösségi médiában. 

Lil Tayről aztán évekig nem érkezett hír, szerda reggel azonban a fiatal lány szülei közölték, hogy Lil Tay, akinek igazi neve Claire Hope, és a bátyja tragikus körülmények között meghaltak. A szülők a gyerekeik halálának okát nem közölték.

A Varietynek a sztár menedzsmentje megerősítette, hogy a kislány meghalt, de a lány állítólag most nyilatkozatot küldött a TMZ-nek, amelyben azt állítja, életben van és biztonságban.

Az egyelőre nem világos, hogy miért telt 24 órába, hogy Tay eloszlassa a kételyeket. Szerdán a TMZ felvette a kapcsolatot a vancouveri rendőrséggel és a családhoz közel álló forrásokkal, de ők sem tudtak semmit arról, hogy a kislány meghalt volna. 

A család új, állítólagos közleménye szerint Lil Tay Instagram-fiókját „egy harmadik fél kompromittálta, és arra használta, hogy megrázó félinformációkat és pletykákat terjesszen” róla.

A nyilatkozat így szól:

Szeretném tisztázni, hogy a bátyám és én is élünk és biztonságban vagyunk, de le vagyok sújtva és nehezen találom a megfelelő szavakat. Egy nagyon traumatizáló 24 óra van mögöttünk. Tegnap egész nap szívszorító és könnyes telefonhívásokkal bombáztak a szeretteim, miközben próbáltam rendezni ezt a zűrzavart.

A lány azt is hozzátette, hogy a hivatalos neve nem Claire Hope, hanem Tay Tian, tehát még ez is rosszul szerepelt a bejegyzésben.

A lány szülei néhány évvel ezelőtt felügyeleti jogvitába keveredtek. 2018 júniusában Lil Tay Instagramját letörölték, a történetéhez pedig csak annyit írtak: „segítsetek”. 

Nyitókép: Lil Tay / Instagram

#Külföld#lil tay#claire hope#influenszer#rapper

Címlapról ajánljuk