Külföld

Lelőttek egy férfit, aki Biden megölésével fenyegetőzött

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 9. 21:52

Egy férfi Joe Biden utahi látogatása előtt arról írt, hogy ideje leporolnia a mesterlövészpuskáját.

Lelőttek egy férfit egy FBI-razzia során Utah államban szerda kora reggel – erősítette meg az FBI az ABC Newsnak. A hatóságok azután csaptak le Craig Robertsonra, hogy nyomozást indítottak ellene, mert megfenyegette Joe Biden amerikai elnököt és több magas rangú tisztviselőt is az interneten.

Robertson az elnök, Kamala Harris alelnök, valamint több, Donald Trump volt elnök elleni büntetőeljárásban részt vevő tisztviselő megölésével fenyegetőzött.

A cikk szerint a férfi a közösségi oldalakon írt arról, hogy hamarosan cselekedni fog. Joe Biden a tervek szerint szerdán Utah államba látogat.

Robertson bejegyzései között volt egy, amelyet augusztus 6-án, három nappal Biden tervezett látogatása előtt tett közzé. „Hallottam, hogy Biden Utahba jön […] letisztítom a port az M24-es mesterlövészpuskámról” és arról is írt, hogy megöli Biden elnököt.

Nyitókép: Joe Biden amerikai elnök az elnöki helikopter előtt, amint a Delaware állambeli Wilmingtonban lévő birtokán töltött hétvége után visszatér a washingtoni Fehér Házba 2023. augusztus 7-én. Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds.

#Külföld#craig robertson#fbi#lövöldözés#utah#joe biden#razzia

Címlapról ajánljuk