Külföld

Megölte négy hónapos lányát, majd saját magát egy orvosnő

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 7. 8:01

A prominens New York-i doktornő bement reggel gyermeke szobájába, agyonlőtte a kicsit, majd magával is végzett. 

Megölte kisgyerekét, majd saját magát egy prominens amerikai onkológusnő New York államban található otthonában – jelentette a helyi sajtó. Dr. Krystal Cascetta, a híres Mount Sinai kórház orvosa helyi idő szerint szombat reggel, nagyjából hét órakor lőtte le nagyjából négyhónapos lányát, majd önmagát.

A New York városához közel eső Somersben álló, egymillió dolláros házban a nő szülei voltak az eset idején, férje nem volt otthon – írta a New York Post. Az NBC Newsnak egy helyi rendőr elmondta:

Száz százalékig biztosan tudjuk, hogy gyilkosság-öngyilkosság történt.

Steven Nevel hozzátette, hogy a rendőrséget egy, a házban lévő embert riasztotta a helyszínre, aki az első lövés után sietett a kisbaba szobájához. Először azt hitte, hogy valami leesett, és annak a hangját hallotta. Mielőtt odaért volna, akkor hallotta a második lövést. Ekkor betörte a zárt ajtót, és már holtan találta a gyereket és édesanyját.

A szomszédok a New York Postnak elmondták, hogy a nő és a férje két évvel korábban költözött be a házba, de annyira maguknak valók voltak, hogy azóta alig látták őket, és még azt sem tudták, hogy a nő terhes volt. Egy szomszéd a lapnak elárulta, hogy a házhoz a nyáron többször is mentők és rendőrök érkeztek ki, de azt nem lehet tudni, hogy miért.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: Mount Sinai Queens/Facebook

#Külföld#kisbaba#édesanya#anya#gyilkosság#öngyilkosság

Címlapról ajánljuk