Külföld

Megölte és feldarabolta barátját a spanyol sztárcsemete

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 7. 14:15

A 29 éves spanyol férfi 14 darabra vágta fel 44 éves kolumbiai barátját, majd testrészeit a tengerbe és a szemétbe dobta. 

Beismerte egy 29 éves spanyol férfi, hogy megölte, majd feldarabolt kolumbiai barátját Thaiföldön, majd testrészeit a szemétbe, valamint a tengerbe szórta – jelentette a thaiföldi és a spanyol sajtó. A séfként dolgozó Daniel Sancho Bronchalo a híres spanyol színész, Rodolfo Sancho Aguirre fia. Anyja szintén színésznői karrierről álmodott, amikor fiatalon, mindössze 19 évesen megszülte fiát, de végül üzletasszonyként csinált karriert.

Azt egyelőre nem lehet biztosan tudni, hogy mi állt a gyilkosság hátterében. A thaiföldi sajtóban megjelent beszámolók szerint Bronchalo és áldozata, a plasztikai sebészként dolgozó Edwin Arietta Arteaga szeretők voltak, és az indítékok közt a féltékenység, valamint „szex és pénz” is felmerült.

A férfi a rendőrségnek tett vallomásában azt állította, hogy amikor felhívta magához a hotelszobájába, áldozata le akart feküdni vele, de ez feldühítette, és fellökte. Ekkor beverte a fejét, és eszméletlenül terült el. Ekkor úgy döntött, hogy feldarabolva tünteti el a testet. Egy részét a tengerbe dobta, más testrészeket pedig a szemétbe dobta, másnap pedig bejelentette barátja eltűnését a rendőrségen.

A gyilkosságra azután derült fény, hogy egy szeméttelep dolgozói megtalálták az áldozat több testrészét is.

Nyitókép: YouTube

#Külföld#gyilkosság#feldarabolta#thaiföld#spanyolország

Címlapról ajánljuk