KERESÉS search-close

feldarabolta

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "feldarabolta"

Az egész társadalomra haragudott a gyilkos

Az egész társadalomra haragudott, dühét pedig a 30 éves nőn vezette le - ezt mondta a gyilkossággal vádolt osztrák férfi ügyvédje. Emberölésért és kegyeletsértésért is felelnie kell. Az ügyészség szerint tavaly márciusban megölt egy 30 éves magyar nőt. A testet ezután feldarabolta, egyes részeit a Fertő-tóba rejtette.

A vád szerint 2014-ben megölte, majd feldarabolta feleségét

Megrázó történet következik. Látta, hogy sósavat vett a felesége meggyilkolásával vádolt darnózseli hentes - ezt vallotta egy tanú a bíróságon. A férfit elsőfokon felmentették, de pere újraindult. A kétgyerekes férfi a vád szerint 2014-ben megölte, majd feldarabolta feleségét, a nyomok egy részét pedig sósavval tüntette el.

Elismerte a bűnösségét a

Feldarabolta felesége holttestét egy hentesként dolgozó nemesgörzsönyi férfi a vád szerint tavaly márciusban. A tárgyalása ma kezdődött el. A férfi korábbi vallomásaiból kiderült, nem találta félretett pénzét, ezért végezhetett feleségével.

Tökéletes bűntény vagy ártatlanul meghurcolt hentes?

A Darnózseliben történt bűnügy Hollywoodban is megállná a helyét. Adott egy hentes, akinek eltűnt a válófélben lévő felesége. Nyomozni kezdtek, és vádat is emeltek a hentes ellen: az ügyészek szerint a férfi megölte, és házi hentes üzemében feldolgozta az asszonyt. A holttest máig nem került elő, ennek ellenére az ügy meglehetősen egyértelműnek tűnt, legalábbis a nyilvánosság számára. Ám a bíróság meglepő döntést hozott.

Felmentették a volt hentest


szerző:
2016.12.02. 18:31
Felmentették a volt hentest

Felmentette a bíróság a felesége megölésével vádolt darnózseli férfit. Az asszony családja döbbenten hallgatta az ítéletet, a férj arcán nem látszottak érzelmek. Ahogy arról többször beszámoltunk - a korábban hentesként dolgozó férfit azzal vádolták, hogy 2014 májusában meggyilkolta és feldarabolta feleségét, majd maradványait eltüntette.

Feldarabolta ismerőseit a sorozatgyilkos nagyi, naplót is vezetett a gyilkosságokról

Egy biztonsági kamera felvétele buktatta le azt a 68 éves szentpétervári asszonyt, aki megmérgezte és feldarabolta 79 éves barátnőjét. Miután letartóztatták, még tíz hasonló gyilkosságot ismert be, amelyekről naplót is vezetett.

Halál vár a feleségét feldaraboló férfira

A vád szerint a férfi megölte, majd feldarabolta feleségét bosszúból, mert az asszony megtagadta tőle a szexet.

Feldarabolta fiát az iráni anya


szerző:
2009.10.22. 14:20
Feldarabolta fiát az iráni anya

A 27 éves nő öt éves fiát ölte meg és vágta darabokra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való