Külföld

Majdnem megkérték a kezét egy nemzeti parkban, de aztán jött egy bölény és felnyársalta

rtl.hurtl.hu

2023. július 20. 18:11

A kórházban viszont nagyon is igent mondott.

Rátámadt egy bölény egy nőre a Yellowstone Nemzeti Parkban hétfőn, éppen azelőtt, hogy a párja eljegyezte volna, írja a People

Amber Harris a Facebookon osztotta meg a történetét, és mint írta, a barátja, Chris Whitewill a kirándulásuk alatt szerette volna megkérni a kezét. 

Chris egy gyönyörű lánykérést tervezett a héten egy hídon, de mindhárman (beleértve lányukat is) a kórházban vagyunk tegnap reggel óta, és én nem is szabadulok egyhamar. Szóval a szerelmem tegnap este féltérdre ereszkedett a kórházi ágyam mellett, és hivatalosan is megkért, hogy legyek a felesége. Habozás nélkül igent mondtam!

– újságolta a 47 éves nő. A parkszolgálat közleményében azt írta, hogy a család a Lake Lodge előtti mezőn sétáltak, amikor megláttak két bölényt. Az egyik megtámadta és felnyársalta a nőt, aki jelentős sérüléseket szenvedett a hasán és a mellkasán. Helikopterrel szállították kórházba.

Harris a Facebookon azt írta, hogy hét helyen tört el a gerince, összeomlott a tüdeje és mindenhol zúzódások borítják a testét. 

Dicsőség Istennek, minden létfontosságú szervem jól néz ki

– mondta a nő. A mostani vőlegénye egy interjúban elmondta, hogy a bölény fejbe találta a barátnőjét, aki a levegőbe repült.

Azt hiszem, csinált egy vagy két hátraszaltót a levegőben, én pedig sikoltoztam és kiabáltam, hogy megpróbáljam elterelni a figyelmét

– magyarázta a férfi. 

A 12 News szerint az esetet még vizsgálják. A Nemzeti Parkszolgálat közleményében figyelmeztetett, hogy a vadon élő állatok megközelítése mindig kockázatot jelenthet.

Nyitókép: Amber Harris / Facebook 

#Külföld#bölény#házasság#Yellowstone Nemzeti Park#yellowstone#támadás

Címlapról ajánljuk