Külföld

Tovább dagad a Rammstein körüli botrány, újabb tagot vádolnak szexuális erőszakkal

rtl.hurtl.hu

2023. július 17. 21:28

Chritian Lorenz, becenevén Flake a vádak szerint egy 17 éves lánnyal szexelt, miután leitatta.

Újabb vádak jelentek meg a Rammsteinnal szemben. A Süddeutsche Zeitung és az NDR közös oknyomozása derítette ki, hogy nem csak az énekes, Till Lindemann erőszakolhatott meg nőket, hanem a zenekar billentyűse, Christian Lorenz, becenevén Flake is.

Két nő számolt be korábbi esetekről, mindkettő álnéven. Egyikük, Jasmin Stevens egy 2002-es incidensről mesélt, amikor még csak 17 éves volt. Azt mondta, részt vett Till Lindemann Messer című könyvének bemutatóján, majd még aznap este Lindemannal és Lorenzzel együtt elment utóbbi brandenburgi házába. Ott állítása szerint sok alkoholt fogyasztott, nagyon részeg lett és lefeküdt egy felső emeleti szoba ágyára, ahova Lorenz is követte, majd szexelt a lánnyal.

A nő azt állítja, hogy csak hagyta, hogy megtörténjenek vele a dolgok, és ugyan kifejezetten nem mondta, hogy nem, szerinte Lorenznek tisztában kellett volna lennie azzal, hogy mennyire részeg. 

Stevens az ügyről egy eskü alatt tett nyilatkozatot is aláírt a bíróságon.

Egy másik nő, akit a lapok szintén álnéven neveztek, Sybille Herdernek, egy 1996-os esetről számolt be, amikor még csak 22 éves volt. Azt mondta, egy szállodában bulizott a zenekarral, ivott is, majd arra ébredt, hogy Lorenz mellette fekszik és nagy fájdalmat érez a hasában.

Szexeltem már előtte és utána is, de soha nem éreztem ekkora fájdalmat sem előtte, sem utána

– mondta a nő, aki elárulta, nem emlékszik, hogy pontosan mi történt, ahogyan arra sem, hogy ki lehetett a felelős a fájdalmaiért.

Nyitókép: Malte Krudewig / picture alliance via Getty Images

#Külföld#Rammstein#till lindemann#christian lorenz#szexuális zaklatás#erőszak

Címlapról ajánljuk