Külföld

Egy étteremben felejtette a telefonját a népszerű futballedző, kisgyerekek megerőszakolásáról készült videókat találtak rajta

rtl.hurtl.hu

2023. július 13. 19:49

Az étterem munkatársai a tulajdonos kontaktinformációi után kutattak a telefonon, de mást is találtak.

Letartóztattak egy népszerű futballedzőt Tennessee államban, miután a férfi egy étteremben felejtette telefonját, amelyről eszméletlen kisfiúk megerőszakolását ábrázoló videók kerültek elő, írja Franklin város rendőrségének sajtóközleménye.

A videókat először az étterem munkatársai fedezték fel, akik azért nyúltak a férfi telefonjához, hogy előkeressék belőle a kontaktinformációit. Ezután értesítették a rendőrséget, akik le is tartóztatták Camilo Hurtado Campos-t, és gyermekek elleni nemi erőszak, valamint fiatalkorúak szexuális kihasználása miatt tartják fogva.

A telefonon állítólag több tucatnyi videót és képet találtak. A rendőrség szerint a 63 éves férfi 9 és 17 év közötti fiúkat erőszakolt meg. Legalább tíz áldozata lehetett, akik közül hármat azonosított a rendőrség, öten pedig maguk jelentkeztek a hatóságoknál.

A rendőrség szerint az áldozatok egy része nem is tudhatta, hogy megerőszakolják, mivel a bűntény alatt eszméletlenek voltak. Campos állítólag gyakran lófrált játszóterek környékén, ahol fiatal gyerekeket hívott meg a futballedzéseire. Miután megszerezte a bizalmukat, sokukat a lakására is elhívta az edző.

Nyitókép: Franklin Police Department

#Külföld#gyerek#pornó#nemi erőszak#telefon#étterem#futball#edző

Címlapról ajánljuk