Külföld

Titan-tragédia: előkerült az utolsó fotó a merülni készülő apáról és fiáról

rtl.hurtl.hu

2023. július 4. 7:44

A fiú rettegett a merüléstől, csak azért vett részt az expedíción, hogy a milliárdos édesapja kedvében járjon.

Előkerült az utolsó fotó, amelyen percekkel a beszállás előtt látható a Titan két utasa: Pakisztán leggazdagabb embere, a 48 éves Shahzada Dawood és 19 éves egyetemista fia, Sulaiman Dawood, írja a Daily Star.

Mint arról beszámoltunk, június 22-én a Titanic roncsától mintegy 500 méterre megtalálták az elveszett tengeralattjáró roncsdarabjait.  A Titant működtető OceanGate vállalat közleményben tudatta, hogy Stockton Rush vezérigazgatót, Shahzada Dawoodot és fiát, Suleman Dawoodot, Hamish Hardingot és Paul-Henri Nargeolet-t elvesztették.


Mint írtuk, a New York Times-nak nyilatkozott a pakisztáni-brit milliárdos felesége, aki 250 ezer dollárt fizetett, hogy a fiával együtt lemerülhessen a Titanic roncsaihoz az OceanGate cég tengeralattjárójában. Christina Dawood a lapnak elmondta, hogy a cég vezetője, Stockton Rush személyesen győzködte őket, hogy vegyenek részt a merülésen. 

Ugyancsak beszámoltunk arról, hogy Suleman Dawood nagynénje szerint a 19 éves fiú rettegett a merüléstől, és csak azért vett részt az expedíción, hogy a milliárdos édesapja, Shahzada Dawood kedvében járjon.

 

Hozzászólna?

 

Nyitókép: RTL

#Külföld#titan#titanic#katasztrófa#suleman dawood#sahzada dawood

Címlapról ajánljuk