Külföld

Meghalt egy csecsemő, akit hat másik gyerekkel magára hagyott egy bébiszitter

rtl.hurtl.hu

2023. július 3. 21:31

A nő állítólag megpróbálta újraéleszteni a kisbabát, de nem járt sikerrel. Ezután magára hagyta a többi gyereket. 

Őrizetbe vettek egy 51 éves nőt, miután állítólag hét gyermeket – akik közül az egyik meghalt – hagyott magára Tennessee állambeli lakásában, ahol a rendőrség szerint engedély nélküli házi gyermekgondozót működtetett – írja a People

Anne Jordant hatrendbeli gyermekelhanyagolással vádolják az áprilisban történt incidenssel kapcsolatban – írta közleményében a Metropolitan Nashville-i rendőrség.

A lakásban holtan talált csecsemő egy 3 hónapos kisfiú volt, a többi gyermek pedig legfeljebb 16 hónapos. Őket az elhunyt csecsemő édesanyja és egy másik szülő fedezte fel Jordan lakásában. A többi hat gyermek egészséges. 

A 3 hónapos gyermek halálának okát még nem hozták nyilvánosságra, a toxikológiai jelentés és a boncolás még folyamatban van – közölte a rendőrség. Jordant csütörtökön tartóztatták le, és még nem tett vallomást az ellene felhozott vádakkal kapcsolatban.

Az MSMV 4 híradása szerint Jordan azt mondta a hatóságoknak, hogy a 3 hónapos gyermeket eszméletlenül találta a mózeskosárban, és megpróbálta újraéleszteni. Jordan állítólag azt mondta a rendőrségnek, hogy amikor nem járt sikerrel, elhagyta az otthonát és öngyilkosságot kísérelt meg. A hírügynökség szerint még aznap megtalálták, önkezűleg okozott sérülésekkel.

Nyitókép: Metropolitan Nashville Police Department

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

#Külföld#napközi#bébiszitter#bűnügy#rendőrség#anne jordan

Címlapról ajánljuk