Külföld

Négy 40 és 60 év közötti kelet-európai férfi erőszakolhatott meg egy 13 éves lányt Anglia egyik legjobb környékén

rtl.hurtl.hu

2023. július 3. 12:25

Egy másik, hasonló korú gyereket pedig molesztáltak. A férfiak szabadlábon védekeznek.

A Sun cikke szerint Anglia egyik leggazdagabb településén, a Londonhoz közel fekvő Weybridge-ben négy 40 és 62 év között férfi megerőszakolt egy 13 éves lányt, egy másik, hasonló korú gyereket pedig molesztáltak.

A helyiek szerint a lányokkal a férfiak egy parkolóban találkoztak, és a bántalmazás is itt történt. A gyerekekre végül egy hozzátartozó talált rá, aki a telefonjuk GPS-jeléből állapította meg, hogy hol vannak. Azért indultak el a fiatalok keresésére, mert túl sokat késtek otthonról.

A feltételezett elkövetők még ott voltak, ezért kihívták rájuk a rendőrséget. A férfiakat letartóztatták, kiskorú sérelmére elkövetett szexuális erőszaktevés vádjával gyanúsítják őket. A Sun szerint óvadék fejében szabadlábon védekezhetnek.

A rendőrség szóvivője elmondta, hogy június 17-én, szombaton 22:35-kor kapták a bejelentést az incidensről. Az áldozatokkal pszichológusok és egyéb szakemberek foglalkoznak. A Sunnak egy az áldozatokat ismerő forrás azt mondta, hogy a lányok és a családjaik próbálják feldolgozni a történteket, de nagyon nehezen megy nekik.

A lap információi szerint a férfiak kelet-európaiak voltak.

Nyitókép: illusztráció / Getty Images

#Külföld#erőszak#weybridge#nemi erőszak#molesztál#anglia

Címlapról ajánljuk