Külföld

A pokolban érzi magát az az angol férfi, akinek a szomszédai drogtanyájáról szexhangok szűrődnek ki

rtl.hurtl.hu

2023. június 30. 15:36

A gyerekeik is rendszeresen felébrednek a zajokra.

Évek óta küzd pokoli szomszédai ellen egy nottinghami férfi, de úgy tűnik, végre nyugalomra lelhet ő és a családja. A férfi szomszédságában lakók megkeserítették az életüket, ugyanis rendszeresen szexpartikat tartottak bedrogozva, amikre a három gyereke is felébredt – írja a Daily Star.

A férfi mozgáskorlátozott és a származása miatt is bántották, valamint éjjelente gyakran kopogtattak az ő ajtaján azok a partira érkező emberek, akik eltévesztették a házszámot. A szomszédból kiszűrődő hangok is zavarták a háromgyerekes családot:

Hallottam, hogy szexelnek az emeleten. Nagyon sok szexhang volt. Drogokat és egyéb dolgokat használtak. Olyan volt, mint egy bordély. A nők szexeltek és füveztek

– részletezte az apuka. Azt is hozzátette, hogy a szomszédai többször dobáltak ki drogot az ablakon, és a rendőrség talált drogokat a kukájukban is.

A többi szomszéd is megerősítette, hogy tudtak a problémás szomszédokról, akik rossz hírnevét keltik a környéknek, és egy lakos azt is hozzátette, hogy örül, hogy a gyerekei már felnőttek és elköltöztek.

A rendőrség is úgy írta le a lakást, mint egy bűnözőmágnest, és ki is lakoltatták a lakókat és lezárták a házat.

Nyitókép: Andrii Iemelyanenko / Getty Images

#Külföld#szomszéd#pokol#szex#hang#drog#rendőrség

Címlapról ajánljuk