Külföld

Filmet forgatnak a kolumbiai dzsungelben 40 napot túlélt gyermekek történetéről

rtl.hurtl.hu

2023. június 28. 14:32

A kolumbiai dzsungelben lezuhant, majd megtalált gyermekek történetét a Los Angeles-i székhelyű Candle Media viszi mozivászonra, a filmet angol és spanyol nyelven forgatják majd. 

Megfilmesítik a négy kolumbiai gyermek történetét, akik repülőgép-szerencsétlenséget szenvedtek az Amazonas őserdejében, és magukra hagyatva negyven napot éltek túl, mielőtt a mentőegységek rájuk találtak volna – írja a deadline.com hollywoodi hírportál alapján az MTI.

Mint arról június elején az rtl.hu és Fókusz is beszámolt, május elsején egy kolumbiai kis faluból indult a gép egy közeli városba, de nemsokkal a felszállás után a gép meghibásodott, és lezuhant az őserdőben. A szerencsétlenségben három ember, köztük a négy gyerek édesanyja meghalt, bár, mint később kiderült, ő a zuhanást túlélte, később halt bele sérüléseibe.


Holttestüket megtalálták a roncsok között. A gép másik négy utasa, egy 13, egy kilenc egy négyéves és egy 11 hónapos gyerek azonban túlélte a zuhanást, őket nem találták a gép közelében. A gyermekeknek negyven napon át sikerült életben maradniuk az esőerdőben, mire a kutatócsapatok megtalálták őket.

A gyermekek megdöbbentő történetét most a Los Angeles-i székhelyű Candle Media viszi mozivászonra, míg a forgatókönyvön Daniel Coronell kolumbiai újságíró dolgozik, a rendező pedig az Örömapa és a Mexikóban nagy sikerrel játszott A Noble család rendezője,Gaz Alazraki lesz. A filmet angol és spanyol nyelven forgatják majd, a forgatókönyv pedig Coronell hamarosan megjelenő könyve alapján készül, amelyet a Random House ad ki.

Nyitókép: MTI / AP / A kolumbiai fegyveres erők sajtóhivatala

#Külföld#kolumbia#dzsungel#gyermekek#túlélés#film

Címlapról ajánljuk