Külföld

Egy nő megelégelte, hogy a pasija ellopkodja a ruháit, hogy felvegye azokat

rtl.hurtl.hu

2023. június 19. 11:09

Eleinte csak a bugyijai tűntek el.

A Sun tanácsadó rovatához fordult egy 38 éves, nevét nem vállaló nő, aki különös problémával találta szemben magát. Amikor összejöttek a párjával, a férfi őszinte volt vele, és elmondta neki, hogy szeret női ruhákba felöltözni, ami eleinte nem is zavarta a nőt, sőt meg is kedvelte a férfi furcsa szokását.

A 42 éves férfi először csak a fehérneműjét csente el, majd egy alkalommal a nő az egyik blúzát is megtalálta a férfi házában. A nő azt találta a legzavaróbbnak az esetben, hogy a férfi el is kérhette volna a ruháit, azonban eltitkolta, hogy ő vette őket kölcsön, és még azt is felajánlotta a nőnek, hogy segít neki megkeresni az eltűnt darabokat, miközben azok az ő szekrényében lapultak.

A Sun tanácsadója szerint az ügy nem attól kellemetlen, hogy a férfi szeret női ruhába bújni, hanem attól, hogy titkolózik és hazudik a párjának. Javasolta, hogy beszéljék meg, hogy milyen érzéseket kelt a nőben az eset, és fektessenek le szabályokat a ruhák megosztását illetően.

A férifak női ruhába öltözése már nem csak a négy fal között történhet, legutóbb az Adidas hozott ki egy kampányt, ahol egy férfi modellel hirdettek női fürdőruhát.

Illusztráció: Zave Smith / Getty Images

#Külföld#ruha#női ruha#lopás#öltözködés#tanács

Címlapról ajánljuk