Külföld

Kitört a botrány egy skót városban, amikor egy férfi levitte 20 kígyóját napozni a parkba

rtl.hurtl.hu

2023. június 18. 15:56

Voltak jópáran, akik nem örültek a parkban lábatlankodó vendégeknek. Köztük a rendőrség és a helyi tanács tagjai is.

Komoly botrány tört ki a skóciai Paisley városában, miután egy férfi 20 otthon tartott kígyóját elvitte napozni egy helyi parkba – írja a Ladbible.

Az emberek természetesen megosztottak a kérdésben, hogy szabad-e kígyót vinni napozni, vagy sétálni (mármint, ha lenne lába) közterületre. Volt aki azt írta, hogy látta a hüllők gazdáját a parkban az elmúlt pár évben. 

Kedves ember mindig készségesen válaszol kérdéseimre. A kígyói nyugodtak, és már többször megfogtam őket.


Egy nő arról számolt be, hogy "Nem félek ezektől az állatoktól, nagyon jó volt, hogy egy kis kígyót tarthattam a kezemben."

A kígyóellenesek is akcióba léptek, többen kockázatosnak tartják, hogy a kígyók szabadon császkálnak, ők azt követelik, hogy ne vigye a parkba az állatait a férfi, sőt, a hatóságokat kérték, hogy lépjenek.

Utóbbi kérés nyitott fülekre talált, a rendőrség bejelentette, ha bárkit látnak a parkban kígyókkal, ne közelítsék meg az illetőt, hanem hívják őket.

A helyi tanács erre erősített rá, azt közölték, hogy „senkinek sincs engedélye arra, hogy kígyókat vigyen a Barshaw Parkba” és ehhez nem is adnák hozzájárulásukat.

Nyitókép: Ladbible.

#Külföld#kígyó#skócia#séta#napozás#rendőrség#paisley

Címlapról ajánljuk