Külföld

Csodás videón, ahogy a bolti tolvajt legyőzi a bejárati ajtó

rtl.hurtl.hu

2023. június 8. 7:59

Feladta a lopást, és kénytelen volt szégyenkezve visszasétálni a pénztároshoz az ellopni szánt szesszel. 

Videót tett közzé Facebook-oldalán egy ausztrál italbolt egy tolvajról, aki el akart lopni egy karton sört, de próbálkozása csúfos kudarcba fulladt, miután nem tudott kimenni a bejárati ajtón.

A felvételen látni, ahogy a férfi kezében a sörrel elindul a pénztár felé a Perth városában található The Bottle-O Beechboro nevű boltban, majd hirtelen rohanni kezd, egyenesen a kijárat felé. Amikor azonban odaér nem tud mást tenni, csak meglepetten állni.  Az automata ajtó ugyanis nem nyílt ki előtt.

Hiába kezd el hadonászni a karjával, abban reménykedve, hogy csak az érzékelő nem vette észre, az nem használ. Majd kézzel próbálja kinyitni, de az is hatástalan. Így végül nem tudott mást csinálni, mint megtörten visszakullogni a pénztárhoz, ahol lerakta a pultra az ellopni kívánt sört. Az eladónő ekkor egy távirányítóval kinyitotta neki az ajtót, és a férfi távozott.


Az eladónő a helyi sajtónak elmondta, hogy a férfi egyáltalán nem volt agresszív, és nem aggódott a testi épsége miatt, hozzátéve, hogy a tolvaj inkább olyannak tűnt, mint aki elfogadta, hogy megalázó vereséget szenvedett. A bolt tulajdonosai elmondták, hogy olyan sok lopás történt náluk, hogy az ajtót már inkább folyamatosan zárva tartják, és csak az eladó tudja azt kinyitni.

Az ügyben a rendőrség nyomozást indított, de a videón látható férfit egyelőre nem tartóztatták le.

Nyitókép: Facebook

#Külföld#tolvaj#bolti tolvaj#italbolt#ausztrália#ajtó

Címlapról ajánljuk