Külföld

Bement lopni a boltba, közben kigyulladt autója, amiben két kisgyerekét hagyta

rtl.hurtl.hu

2023. június 3. 10:03

A kicsiket arra járó emberek mentették meg a tűzhaláltól. 

Letartóztattak egy 24 éves nőt az amerikai Florida államban, miután otthagyta két kisgyerekét az autójában egy bevásárlóközpont parkolójában, ő bement lopni, és közben a jármű kigyulladt. A két gyereket járókelők mentették ki az égő autóból – jelentette a helyi sajtó.

A rendőrség nem közölte, hogy az Alicia Moore nevű nő gyermekei milyen idősek voltak, csak annyit, hogy olyan kicsik voltak, hogy „nem tudtak önmagukról gondoskodni”. A rendőrségi jelentés szerint a nő egy férfival ment be a Oviedo városában található Oviedo Mall bevásárlóközpont egyik üzletébe, és nagyjából egy órán át volt odabent, ahol azzal foglalta el magát, hogy lopott.

A nő akkor vette észre, hogy az autója lángol, amikor a kijárathoz ért. Ekkor a rendőrség szerint elejtette a lopott árúcikkeket, és kirohant az épületből.

Ovideo városa egy videót is közzétett a lángoló autóról, amit egy közelében parkoló autó fedélzeti kamerája rögzített. A felvételen látni, hogy a tűz milyen gyorsan terjedt a járműben, ami végül teljesen kiégett.


A két gyereket kórházba szállították. A beszámolók szerint egyikük elsőfokú égési sérüléseket szenvedett az arcán és a fülén. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az autó hogyan gyulladt ki. Az anyuka ellen gyermek elhanyagolása vádjával indítottak eljárást.

Nyitókép: City of Oviedo

 

#Külföld#autó#kigyulladt#tűz#láng#bevásárlóközpont#lopás#egyesült államok

Címlapról ajánljuk