Külföld

A ranglétra alján van olasz börtönében a gyerekét megölő egykori magyar pornós

rtl.hurtl.hu

2023. május 27. 9:06

Bradács Katalin két éve ölte meg kétéves kisfiát Olaszországban, majd a holttestet egy áruház pénztárszalagjára tette. 

Húsz évig tartó börtönbüntetésre ítélték kétéves kisfia megölése miatt Olaszországban Bradács Katalint. A volt pornószínésznő 2021 őszén gyilkolta meg gyermekét, majd holttestével – akárcsak egy horrorfilmben – segítségért kiabálva berohant egy szupermarketbe, és a pénztár futószalagjára tette.


A gyereket azután ölte meg, hogy az édesapának ítélte a bíróság. Az apa a Híradónak akkor elmondta, hogy folyamatosak voltak a viták közöttük, és a fiú megölése előtti két évben állandóan pereskedtek.


Bradács Katalin a Borsnak adott interjút olaszországi börtönéből. A nő elmondta, hogy három hónapja teljesen el van különítve, egyedül van a cellájában, és „nincs kihez szólnom”. Egész nap fekszik, még a cellájában lévő tévét sincs kedve nézni. A börtönben csak egy-két barátnője van, és hozzátette:

Egy gyilkossal senki nem beszél. A ranglétra alján helyezkedik el.

A nő azzal védekezett, hogy nem volt beszámítható állapotban, amikor megölte gyermekét. A Borsnak elmondta:

Soha életemben nem állt szándékomban megölni a kisfiamat. A tettemet beismertem, de azzal a megjegyzéssel, hogy csak egy hang utasítását követtem.

Elmondta azt is, hogy az olasz hatóságok azt sem engedélyezték számára, hogy megnézze kisfia holttestét, „ami nagyon fájt”. És hozzátette:

minden nap a lelkével alszom.

Tavaly novemberben a Fókusz járt utána, hogy meg lehetett-e volna előzni a tragédiát, más is felelős lehet-e azért, hogy ez megtörténhetett.


Nyitókép: RTL Híradó

 

#Külföld#gyerekgyilkos#olaszország#bradács katalin

Címlapról ajánljuk