Külföld

Kiszivárogtatták a választáson induló anyuka OnlyFans-képeit, nyert

rtl.hurtl.hu

2023. május 19. 9:43

Az erotikus fényképeket nem sokkal a választás előtt kezdték el terjeszteni, de a terv visszafelé sült el. 

Megnyerte a választást egy 29 éves amerikai anyuka, akiről pár nappal a voksolás előtt elkezdték terjeszteni az OnlyFans-oldaláról lelopott erotikus fényképeket – jelentette a helyi sajtó. Brittany Hilliard a Pennsylvania Kiski Township a konzervatív Republikánus Párt előválasztásán indult, és az első, nem hivatalos eredmények szerint ő kapta az legtöbb voksot, kiütve a hivatalban lévő jelölteket. Így novemberben majd ő indulhat a republikánus jelöltként a demokraták jelöltje ellen az önkormányzati választáson.

A nő OnlyFans-oldaláról megszerzett fényképeket kinyomtatva küldték szét több üzletnek is szerte a városban. A fotók közül egyiken sem volt meztelenül látható, de több fotón is fehérneműben, valamint erotikus pózokban van. A képek között voltak olyanok, amiket a Twitter-oldaláról, valamint a TikTok-csatornájáról szedtek le.

A kétgyerekes anyuka, a korrupció elleni küzdelmet helyezte kampánya középpontjába, vállalta, hogy a fényképeken ő látható. Elmondása szerint az OnlyFans-oldalt akkor csinálta, amikor pénzre volt szükséges, hozzátéve, hogy „mindenkinek van múltja”, de szerinte a borítékok tartalma nem mond el semmit arról, milyen munkát végezne az önkormányzatnál.


A rendőrség már a választás előtt jelezte, hogy nyomozást indítanak a fényképek miatt, és „obszcén tartalmak terjesztése” miatt vádemelésre készülnek az azokat osztogató személy ellen. Hilliard ügyvédje pedig arról beszélt, hogy a fotók osztogatásával a választási jogszabályokat is megsértették.

A választási győzelme után Hilliard a People magazinnak elküldött közleményében jelezte, alig várja a novemberi választást, és azt, hogy pozitív változást hozzon a település életébe.

Nyitókép: Facebook / Brittany Hilliard, for Kiski Twp. Supervisor

#Külföld#OnlyFans#választás#politikus#jelölt#anyuka#egyesült államok

Címlapról ajánljuk