Külföld

„A kutyáimnak nagyobb van” – kiröhögte a mutogatós szatírt az áldozata

rtl.hurtl.hu

2023. május 16. 8:51

A férfi „sértett büszkeséggel elfutott” a helyszínről. 

Megalázó vereséget mért egy mutogatós szatírra egy nő az angliai Warrington városában, amikor az utcán elővette előtte péniszét – írta a helyi sajtó. A 34 éves Dana Mustapha azzal szólította le a nőt, hogy cigarettát kért tőle, majd amikor a nő elindult hozzá, előkapta a férfiasságát – derült ki a férfi ellen indított bírósági tárgyaláson.

Mustapha azonban nem azt a reakciót váltotta ki a nőből, mint amit remélhetett. A nő ugyanis „felröhögött” a férfi pénisze láttán, majd közölte vele, hogy „mindkét kutyámnak nagyobb van”, amire a férfi „sértett büszkeséggel elszaladt”.

A nő a tárgyaláson tett tanúvallomásában hozzátette, hogy ha még egyszer találkozott volna vele, „rátámadt” volna.

A férfi ellen több hasonló eset miatt indítottak eljárást, valamint azért, mert az utcán zaklatott és veréssel fenyegetett több embert, és mert többször is levizelte egy bolt kirakatát fényes nappal.

A férfi védőügyvédje felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kérte a jellemzése szerint mentális problémákkal küzdő férfire, de a bíróság végül 46 hétig tartó börtönbüntetésre ítélte. Emellett kitiltották a város egyik utcájáról, és távolságtartási végzéssel megtiltották, hogy megközelítsen hat embert.  

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Unsplash

#Külföld#szatír#mutogatás#alázás#egyesült királyság#bíróság

Címlapról ajánljuk