Külföld

Öntelten somolygott a nő, aki azért gyilkolta meg saját gyerekeit, mert azt hitte, hogy ez Isten akarata

rtl.hurtl.hu

2023. május 16. 15:23

Előkerült a letartóztatásakor készült rendőrségi fotó.

Előkerült a letartóztatáskor készült rendőrségi fotó arról a szektás nőről, aki azt hitte, hogy az Úr hangjának parancsára öli meg saját gyerekeit, akiket zombinak hihetett, írja a Daily Star. Lori Vallow-t nemrég találták bűnösnek több vádban, akár életfogytiglani börtönt is kaphat.

Az esetről korábban mi is beszámoltunk: Vallow 16 éves lányával és 7 éves örökbefogadott fiával végzett, valamint egyedik férjét is megölte. A családtagjaikat kiirtó szektás házaspár zombinak tarthatta gyermekeit, akikről le kell mosni a gonosz szellemeket, mindkettejükre életfogytiglan várhat.

Bár a fiú halálának körülményei tisztázódtak, a 16 éves lányét még homály fedi. A 49 éves nőt kétrendbeli gyilkossággal és háromrendbeli összeesküvéssel vádolták a halálesetekben, valamint nagy értékű lopással, amiért állami juttatásokat vett fel a gyermekei nevében, miután férjével közösen megölték őket. A tárgyalóterem galériáján néhányan könnyeket törölgettek szemeikből, amikor bűnösnek találták.

Vallow Daybellre akár életfogytiglani börtönbüntetés is várhat az ítélethirdetéskor, amely a bíró szerint három hónap múlva lesz.

Nyitókép: Madison County

#Külföld#gyilkosság#fotó#rendőrség#szekta#gyerek

Címlapról ajánljuk