Külföld

Belebolondulnak a szülők, hogy elvesztették a plüsselefántot, amely kisfiuk hamvait rejtette

rtl.hurtl.hu

2023. május 9. 15:24

A család saját magát hibáztatja, amiért figyelmetlenek voltak. Most kétségbeesetten keresik a plüssállatot, a közösségi médiában kértek segítséget. 

Egy floridai kiránduláson elvesztette egy iowai család azt a plüsselefántot, amelyben nemrégiben elhunyt kisfiuk hamvait tették. A család most kétségbeesetten próbálja megtalálni a játékot – írja a CBS News.

Liz Atkinson, az elhunyt fiú édesanyja a portálnak elmondta, hogy keresik a Bruce nevű plüsselefántot, aminek a hátán egy aprócska zsák van, benne a Gabryel nevű kisfiú hamvaival. A plüssállatot a fiú még születésekor kapta – az elefánt haláláig együtt maradt a veleszületett betegséggel küzdő kisfiúval, több mint 50 műtétre kísérte el Gabryelt.

Gabryel tavaly hunyt el, mindössze két héttel a nyolcadik születésnapja előtt. Az idei születésnapjára emlékezve a család a másik kisfiukkal, Sebastyannal együtt ellátogatott a floridai Disneylandbe. Az áprilisi kirándulásra magukkal vitték az elefántot is, azonban a siklóernyőzés után már nem találták meg.

A Disney Springs weboldalán bejelentették az elveszett plüsselefántot, de azóta senki sem találta meg, a Cocoa Beach-i kikötőben a biztonsági kamerák felvételén még a családdal volt Bruce. A család saját magát hibáztatja, amiért figyelmetlenek voltak. Most a közösségi médiában arra kérik az embereket, hogy segítsenek megtalálni a plüsselefántot.

Nyitókép: Liz Atkinson / Facebook

#Külföld#florida#kirándulás#plüssállat#elhunyt#kisfiú#földi maradványok

Címlapról ajánljuk