Külföld

Lelőtt egy 16 éves fiút a milliomos, mert azt hitte, be akar törni hozzá, hogy megtalálja a vízalatti báltermét

rtl.hurtl.hu

2023. május 4. 20:18

Az urbexes tömeg már régóta célba vette Gary Steele birtokát.

Városi felfedezők, azaz urban explorerek, urbexesek célpontja let a milliomos, Gary Steele birtoka, mivel a hírek szerint egy vízalatti bálterem is található ott. A brit techmilliomos Surrey-ben található villájába ezért elég gyakran törtek be az utóbbi években.

A 63 éves férfinak azonban egy idő után elege lett abból, hogy harminc millió fontot érő kúriájába bejárkálnak az emberek. Most pedig bíróság elé kell állnia, mert lelőtt egy 16 éves fiatalt 2019-ben, akiről szintén azt hitte, hogy kutakodni jött hozzá.

A shotgunból leadott lövés a hátán, a kezén, és a hátsóján is megsebesítette a fiatalt, aki az életéért rettegett. A férfi ügye most a bíróság elé került, mivel a már 21 éves fiatal hárommillió fontra pereli őt, írja a Mirror.

A milliomos azzal védekezik, hogy már egy online kampány során is célba vették őt az urbexesek, akik miatt félelemben élt, és különben is, csak véletlenül lőtte le a fiatalt. Szerinte ő csak egy figyelmeztető lövésbe sétált bele. A férfit 15 hónap börtönre ítélte a bíróság, és fegyverét is elkobozták.

Nyitókép: Pixabay

#Külföld#lövöldözés#milliomos#anglia#tinédzser

Címlapról ajánljuk